Биометеоролошка прогноза и сервисне информације

Биометеоролошка прогноза за Србију за: 22.01.2018.  –  ПОНЕДЕЉАК

Биометеоролошке прилике су нешто повољније, али се особама са цереброваскуларним, срчаним и дисајним тегобама саветује опрез. Метеоропатске реакције су могуће у виду поспаности, нерасположења и главобоље. Свим учесницима у саобраћају се препоручује додатна пажња.

Биометеоролошка прогноза за Србију за: 23.01.2018.  –  УТОРАК

Временске прилике ће имати релативно неповољан утицај на хроничне болеснике. Због нижих минималних температура препоручује се адекватно одевање. Могући су главобоља, нервоза и болови у мишићима.

извор РХМЗ

Сервисне информације

Из хитне службе митровачког Дома здравља сазнајемо да се у току протекле ноћи за помоћ обратило 14 пацијената од којих су два послата на даље болничко лечење и то на интерно одељење због кардиоваскуларних проблема. Пацијенти су се жалили на повишен крвни притисак, главобољу и бол у желуцу. Дежурни лекари су били др Миљан Миљковић и др Биљана Милосављевић.

извор РТВ Кис

Како сазнајемо у току протеклог дана и ноћи није било порођаја у митровачком породилишту али је јутрос рођена једна беба.

извор РТВ Кис

Од дежурног диспичера Зорана Обрадовића из Електрокосмета сазнајемо да је  у току протекле ноћи дошло до квара на далеководу у манастиру Соколица, грађани од Бањске до Извора нису имали електричну енергију, екипе су већ биле на терену и квар је саниран јутрос у 8 часова. Што се тиче данашњег дана, неће бити искључења једино ће бити краткотрајних искључења у селу  Грабовац због замене бројила и искључења електричне енергије код оних грађана који нису измирили дуг за струју.

извор РТВ Кис

You may also like...