Извршен претрес куће Стојанке Ристић

Косовска полиција саопштила је да је на основу добијених информација о месту где се крио Горан Петровић (24) из Пасјана, осумњичени за двоструко убиство почетком маја код Бујановца, у уторак извршила претрес куће Стојанке Ристић (60) у селу Могила у општини Клокот.

Током претреса није пронађена тражена особа, али је полиција пронашла његову документацију, што доказује да се Петровић крио у тој кући.

Том приликом ухапшена је Ристићева, али и Сами Емини из Могиле, због помоћи у прикривању осумњиченог – наводи се у саопштењу Косовске полиције.

Полиција тврди да су обе ухапшене особе знале за кривична дела која је починио Петровић и упркос томе мупомогли  да се крије.
Јавни тужилац је ухапшенима одредио притвор од 48 часова и против њих ће бити покренут поступак за кривично дело “помагање после извршења кривичног дела”.

Почетком маја у породичној трагедији која се догодила на путу Бујановац – Гњилане између села Турија и Лучане, Србин са Косова Горан Петровић  (24) усмртио је невенчану супругу Јовану Ивановић (21) и њену мајку Душицу Ивановић (42), док је ранио двогодишњу малолетну ћеркицу.

извор ОК радио

You may also like...