Канцеларија за младе одржала састанак са Спирићем

Канцеларија за младе Привременог органа општине Косовска Митровица одржала је састанак са председником Александром Спирићем пружајући подршку Српској листи на предстојећим превременим изборима.

Заједнички договор јучерашњег  састанка јесте заштита српских интереса на Косову и Метохији, мислећи, пре свега, на младе који су стуб овог друштва и који треба да остану на овим просторима. Председник Привременог општине Косовска Митровица Александар Спирић се захвалио Канцеларији за младе за разумевање и одлучност коју поседују.

„Српска листа је једина листа која на овим изборима има подршку Владе Србије и председника Вучића, и они једини гарантују да ће нас бескомпромисно штитити интересе српског народа и државе Србије на овим просторима. Велики број младих је упошљено у институцијама Републике Србије у покрајини, као и десетине хиљада српских породица опстају искључиво захваљујући овој чињеници. Ми смо део ширег националног покрета и наша снага је у колективу. Они који желе да нас ослабе и угрозе наступају као колектив и једини начин да се одрбанимо јесте да имамо јединствену српску политику, је роно што нбранимо не припада не само нама, евћ читавом српском народу“.

На састанку је такође било речи о разним страним утицајима који у последње време пишу против српских интереса, а у корист албанских партија.

„Многи желе да вас убеде да Београд није потребан српском народу на Косову и Метохији и да ће нас боље штитити Албанци и спонзори њиховог државотворног пројекта, али свако ко се сећа злочина почињених над нашим народом зна да да једина помоћ, подршка и зашитита на коју можемо у сваком тренутку да рачунамо долази из Београда, од Владе Србије и председника Републике“.

Подсетимо се да је прошле недеље одржан састанак директора свих јавних установа и образовних институција који је одржан у Општини Косовска Митровица где је, такође, подржана Српска листа.

извор РТВ Кис

You may also like...