Ксенија Божовић: Месец дана након убиства Оливера Ивановића истрага није дошла до резултата

Месец дана од убиства лидера Грађанске иницијативе “Србија, демократија правда” Оливера Ивановића навршава се данас, а убице и налогодавци још нису откривени.

 

Ивановићева главна сарадница Ксенија Божовић у изјави за агенцију Бета изразила је разочарање током истраге и поручила да је потребно да се у истрагу укључе и Београд и Приштина ако желе да расветле убиство.

Божовић је изразила незадовољство што истрага није дошла до резултата месец дана након убиства.

“Дуг период је прошао, нисмо добили ништа званично од ниједне институције, чак ни опрему коју су нам узлели у истрази, а одговор да је све у иностранству”, рекла је Божовић и додала да на питање где је опрема тачно није добијен одговор.

“Остаје да чекамо, разочарани у ток истраге, и у свакодневна препуцавања Беогарда и Приштне”, рекла је Божовић за агенцију Бета.

Адвокат Небојша Влајић оценио је да је време да се надлежне институције огласе и породици и јавности кажу чиме истрага располаже.

“Време је да се каже чиме истрага располаже ако немају ништа конкретно нека то и кажу”, рекао је Влајић агенцији Бета и додао да о истрази може да се чује само од политичара али не и од надлежних институција.

извор Б92

You may also like...