Стефановић: Београд има индиције ко је убица Оливера Ивановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је Приштина на себе преузела одговорност да ли ће бити пронађене убице Оливера Ивановића.
Он је у Јутарњем програму ТВ Прва рекао да Београд, без обзира на понашање Приштине која је одбила било какву сарадњу, има одређене индиције ко је убица, да се зна за “кретање одређених лица на КиМ и одлазак у једну западну земљу”.
“Покушавамо са том западном земљом да дођемо до потврде. Морамо да будемо озбиљни, да све оно до чега смо дошли буде поткрепљено доказима”, рекао је Стефановић за ТВ Прва и додао да у истрази очигледно не учествује ни ЕУЛЕКС.

Стефановић је навео да је српско Тужилаштво послало Приштини на хиљаде дописа, где су тражили чауре са лица места. “Тужилаштво или није добијало одговор или су добијали оно што нисмо тражили. Тражили смо оригиналне чауре, а добили клониране чауре”, појаснио је он.

Додаје да је Милан Радојичић дао свој исказ и да постоје докази да се није налазио у том тренутку на простору КиМ, те да истрага коју Београд спроводи није урађена “офрље” .

извор Б92

You may also like...