Вучић: Ове године повећање плата у здравству

Председник Александар Вучић наставио је кампању “Будућност Србије” обиласком Рашког округа, а прва тачка је Врњачка Бања, у којој је посетио Дом здравља “Др Никола Џамић”.

Александар Вучић је обећао медицинским сестрама и лекарима да ће плате ове године бити знатно увећане.

“Полако, вас сестре и лекаре мотивишемо да останете у Србији, да будете нешто задовољнији”, рекао је председник захваливши запосленима на дочеку и фотографисао се с њима.

Њега су, испред Дома здравља, дочекали министар здравља Златибор Лончар, начелник Рашког округа Небојша Симовић, председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић, директорка Весна Малићанин и запослени у тој установи, као и грађани који су, као и у другим местима, искористили прилику да председнику изнесу своје проблеме.

Један од мештана Врњачке Бање пожалио се да нема здравствену књижицу, јер му фирма у којој је радио осам година није уплаћивала радни стаж, а председник општине Бобан Ђуровић је обећао да ће тај проблем бити решен.

Из Врњачке Бање Вучић одлази у Краљево, где ће посетити производни погон фабрике кревета “Моја соба”.

Следи Богутовачка бања и обилазак Етно села “Богут”, а затим Рашка, где ће Вучић у касарни “Стефан Немања” разговарати са Србима са Косова и Метохије, а затим свечано отворити фабрике “Luss Protect”.

Из Рашке Вучић одлази у Тутин, где је предвиђено да обиђе обновљене Техничку школу и Гимназију, као и да се састане са локалним привредницима и представницима локалне самоуправе.

извор РТС

 

You may also like...