Пројекција филма “Бисер Бојане” синоћ и вечерас у Митровачком двору

  • 44
  • 55
  • 66
  • 77
  • 88

Синоћ је у Митровачком двору одржана пројекција филма ”Бисер Бојане” у организацији Културног центра ”Драгица Жарковић” под покровитељтвом Привременог органа општине Косовска Митровица.

Филм је приказан у два тремина од 18 и  20 часова, а данас нас очекују јос два термина пројекције у исто време.

Испред Културног центра ”Драгица Жарковић” се обратио орагнизатор културног програма Небојша Ристовић који је задовољан првом пројекцијом с обзиром да је сала била пуна, а осмех и задовољство на лицима посетиоца говоре да је филм одлично прихваћен.

”Културни центар припрема јако богат садражај у нареденом периоду, за шести април је заказана трибина на тему ”Адолесценција” у сарадњи са Филозофским факултетом у Косовској Митровици, у сусрет највећем хришћанском празнику Васкрсу биће објављен конкурс на тему ”Ускрс у мом срцу” где ће се деца представити у три категорије прозној, лирској и ликовној, најбољи радови ће бити награђени”, додао је Ристовић.

Након завршетка пројекције филма ”Бисер Бојане”, публика је била одушевљена радњом филма као и прелепим пределима Црне Горе што су говорили сами осмеси на њиховим лицима.

За вечерас нас очекују још две пројекције филма од 18 и 20 часова , а сви заинтересовани улазнице, по цени од 300 динара, могу купити данас у Градској библиотеци ”Вук Караџић” од 9-15 сати  или у Митровачком двору од 15 часова до почетка пројекције филма.

 

 

извор РТВ Кис

 

 

You may also like...