Сутра увече трагикомедија „Срећна нова“ у Студентском клубу

Студентски центар “Приштина” у Косовској Митровици и Студентски парламент организују трагикомедију новог доба “Срећна нова”  Александра Михаиловића.

Играју: Александар Михаиловић и Дејан Цицмановић

Музика: Ненад Василић

Тон и светло: Бане Лилић

„Срећна нова“ је прича о сусрету двојице бивших емиграната, некадашњих цимера, након око две деценије. Новогодишња ноћ ће обојици донети много више од ненаданог сусрета, а преплитање њихових судбина и два супротстављена погледа на живот ће најбоље осликати трагикомедију времена у коме живимо. Духовита и болна, сетна и побуњена, дубоко уроњена у две истине, ова представа лако налази пут до гледалаца.

Представа је премијерно изведена 5. априла 2017. године, а због великог успеха је увршћена на редовни репертоар сцене „Купина“ у Нишу. „Срећна нова“ од маја месеца креће са турнејом по Србији,до сада је одиграна преко 20 пута, а од јесени се може погледати и на сценама у иностранству (Беч, Лозана, Берлин…).

Представа ће се одиграти 16. јануара 2018. године са почетком у 20:00 часова у Студентском клубу (дом 6) у Косовској Митровици. Улаз слободан.

 

извор РТВ Кис

 

You may also like...