У Митровачком двору одиграна представа “Самци и Самице”

Синоћ је у Митровачком двору одржана позоришна представа Самци и самице у организацији Културног центра ”Драгица Жарковић”.  Представа ”Самци и самице” је рађена по принципу познатих телевизијских ситкома. Радња је смештена у Нишу и дешава се у једном изнајмљеном стану у коме млади људи везани послом за велики град, покушавају да свој самачки живот проживе што веселије. Кроз много смешних ситуација упознаћемо ликове овог комада, њихове нарави, жеље и карактере. Публика је била презадовољна представом и хумором који је био одличан. У сали Митровачког двора се осећала сјајна атмосфера јер је публика била фасцинирана представом, а смех се ширио дуж целе сале.

Једна од глумица у представи Самци и самице Драгана Мићаловић рекла је да јој је вечерашња представа била веома значајна колико и сам долазак у Косовску Митровицу с обзиром да вуче корене са Косова и Метохије.

”Никада дуже нисмо трајали када је ова представа у питању, што значи да смо ми на сцени добили инспирацију, уживали смо, а и публика је”, рекла је Драгана Мићаловић и додала да у мају завршава пету сезону серије Синђелићи, тренутно је можемо видети у серијама Ургентни центар и Синђелићи које се емитују.

Директор Културног центра ”Драгица Жарковић” Миодраг Радомировић је истакао да су грађани Косовске Митровице имали прилику да погледају још једну сјајну представу а по њиховим лицима се видело и да су уживали у сјајном хумору.

”Културни центар већ ради на новим активностима, у сусрет Васкрсу које ће између осталог обухватити и митровачке школе, у плану је доста представа, пројкеција филмова”, додао је Радомировић.

извор РТВ Кис

You may also like...