Servisne informacije 19.01.2016

PREMA POSLEDNJIM REZULTATIMA VODA ZA PICE JE HEMIJSKI I BAKTERIOLOSKI ISPRAVNA REKLI SU NAM U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE U KOSOVSKOJ MITROVICI.

IZVOR-RTV KISS
U GRADSKOJ APOTECI –IBAR-U KOSOVSKOJ MITROVICI KAZU DA JE STANJE SA SNABDEVANJEM LEKOVA LOSE.TROSE SE STARE ZALIHE KOJIH JE SVE MANJE,A PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA ,NOVA ISPORUKA SE OCEKUJE U FEBRUARU.

IZVOR-RTV KISS

U MITROVACKOM DOMU ZDRAVLJA SE U TOKU NOCI ZA POMOC OBRATILO 10 PACIJENATA KOJI SU SE NAJCESCE JAVLJALI ZBOG POVISENOG KRVNOG PRITISKA,BOLOVA U STOMAKU,MUCNINE I POVRACANJA I ALERGIJSKIH REAKCIJA .TRI PACIJENTA SU UPUCENA NA DALJE BOLNICKO LECENJE,DOK SU OSTALI ZBRINUTI AMBULANTNO.DEZURNI LEKARI BILI SU IVANA JANICIJEVIC I DJORDJE KADIC.
IZVOR –RTV KISS
OD DEZURNOG DISPICERA IZ ELEKTROKOSMETA, ZORANA OBRADOVICA SAZNAJEMO DA JE KOMPLETAN SEVER POD NAPONOM, JEDINO JE U TOKU NOCI DOSLO DO SITNOG KVARA NA DALEKOVODU U JEDNOM DELU UI. OSLOBODJENJA I NEMANJINE, EKIPE SU VEC NA TERENU SANIRAJU KVAR I OCEKUJE SE DA CE SE KVAR SANIRATI DO PODNEVA.
IZVOR -RTV KISS
U MITROVACKOM PORODILISTU SU U TOKU PROTEKLE NOCI RODJENE DVE BEBE, DECAK I DEVOJCICA KAKO SAZNAJEMO OD DEZURNIH BABICA. SRECNIM MAMAMA CESTITAMO A BEBAMA ZELIMO DUG I ZDRAV ZIVOT.
IZVOR -RTV KISS

You may also like...