Gradske servisne informacije 21.12.2015.

Iz mitrovackog doma zdravlja saznajemo da se u toku protekle noci dezurnim lekarima obratilo 10 pacijenata za pomoc. Jedan pacijent je poslat na dalje lecenje zbog konsultacija sa internistom, jer se zalio na bolove u grudima. Pacijenti su se, uglavnom, zalili na bolove u stomaku, mucninu i povracanje zbog sezone stomacnog virusa. Dezurni lekari su bili dr. Nebojsa Ilic I dr. Aleksandar Bozovic.

Kako nase ekipe saznaju u mitrovackom porodilistu, u toku protekle noci, je obavljen samo jedan porodjaj, u pitanju je decak.

Iz Elektrokosmeta u Kosovskoj Mitrovici, od dezurnog dispicera, Zorana Obradovica, saznajemo da u toku noci nije bilo kvarova na dalekovodnim mrezama, ceo sever je pod naponom elektricne energije, jedino se u periodu od 10-11 casova ocekuje iskljucenje u ul. Anke Spajic zbog kvarova na niskonaponskoj mrezi.

Studentski centar Pristina sa sedistem u Kosvskoj Mitrovici organizuje premijeru pozorisne predstave “Feliks I Doris” u glavnim ulogama sa Tamarom Tomanovic I Milosem Cvetkovicem. Reziser pozorisne predstave je Dejan Cicimilovic. producent Andrija Bozovic I kostimograf Djordje Bascarevic. Ovu sjajna drama bice odrzana 21.12.2105. godine sa pocetkom u 20 casova u studentskom klub u okviri doma br. 6.
Ulaz je besplatan.

You may also like...