Сервисне информације за 21.04.2017. године

 

Сервисне информације за 21.04.2017. године – петак

 

Хитна служба

У току протекле ноћи  за помоћ се обратило 5 пацијената од којих је један послат на интерно одељење због повишеног крвног притиска, била су два изласка на терен. Пацијенти су се жалили на повишен крвни притисак, бол у грудима али јављали су се и пацијенти са боловима у кичменом стубу.Дежурни лекари су били др Бобан Николић и др Миљан Миљковић.

 

Електрокосмет

Од дежурног диспичера Зорана Обрадовића сазнајемо да је цео север под напоном електричне енергије, у току ноћо дошло је до квара на далеководу тако да је село  Рударе остало без струје, екипе су већ санирале квар тако да је у овом делу напајање електричном енергијом уредно.У периоду  од 09:30-10:00 без струје су биле ул. Књаза Милоша, ул. Цара Душана, ул. Анке Спајић, Бањалучка, Колашинска улица због радова на реконструкцији далековода. Што се тиче преосталог дела дана нема планираних искључења.

 

Пошта

Национална служба за запошљавање је, преко Поштанске штедионице, јуче 20. априла  почела са исплатом редовне новчане накнаде незапосленим лицима за март 2017., док ће привремену новчану накнаду за март 2017. незапосленим лицима која живе на и изван територије АП Косова и Метохије исплатити данас, 21.априла. Како сазнајемо од надлежних у Пошти у Косовској Митровицу данас 21. априла се врши исплата дечијег и родитељског додатка и наставља се исплата социјалне новчане помоћи која је почела јуче.

 

извор РТВ Кис

 

 

You may also like...