Војна академиоја 5 приказана 8. и 9. октобра у Косовској Митровици

Филм “Војна академија 5” премијерно је приказан 8. и 9. октобра у два термина од 18 30 и 20 сати у Митровачком двору у Косовској Митровици. Организатор пројекције је Културни центар “Драгица Жарковић” под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица.

Филм је премијерно приказан 3. октобра у Београду а одмах након неколико дана дошао је и у Косовксу Митровицу. Омиљени јунаци овога пута пролазе кроз нове изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошића који покушава да се врати летењу, до дивних љубавних прича, борбе за опстанак везе Роксанде и Васиљевића, али и борбе за потомство Шаше и Клисуре.

Пети наставак популарног серијала прати и младе потпоручнике који се спремају за специјалну бригаду и труде да преживе у највећој дивљини, где на тест стављају пријатељства.

Главне улоге у филму тумаче Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин Теодосић, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ђорђе Стојковић, Миодраг Драгичевић, Јован Јовановић, Давор Голубовић, Иван Михаиловић, Драгана Дабовић…

Публика је била одушевљена наставком филма Војна академија, сала је била пуна у сва четири термина, а филм је на крају добио и велики аплауз.

Испред Културног центра “Драгица Жарковић” обратио нам се Небојша Ристовић који је истакао да је ово велико филмско остварење које се публици свидело.

“Филм је одличан, с обзиром да је веома тешко надмашити филм који има наставке, по лицима публике видим да су презадовљни, а посебна част ми је што је филм стигао у наш град неколико дана након београске премијере”, истакао је Ристовић и додао да је Културни центар узео удела у обележавању Дечије недеље у оквиру акције “Школама у походе”, а биће приказана и дечија представа “Лаза материна маза” по Јовану Јовановићу Змају у извођењу глумаца Академије 028 за све ученике основних школа.

извор РТВ Кис

You may also like...