[VIDEO] Glasanje protiče uredno, prebrojavanje u Mitrovici

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije  Besim  Hoti izjavio je za RTV Kiss da KPS policija u koordinaciji sa eulex-om i kfor-om jutros od 5 sati obezbedjuje sva glasacka mesta u severnoj Mitrovici, gde se  danas na vanrednim  izborima bira gradonacelnik rekao je da za sada sve protice u najboljem redu,da ne ocekuje bilo kakve nemire i da je kps spreman za svaki vid reagovanja.

Regionalni komandir kosovske policije za sever  Zeljko Bojic takodje je za RTV Kiss potvrdio da sva glasacka mesta obezbedjuje oko 500 policajaca i da ce ih obezbedjivati sve do zavrsetka glasanja.

Član centralne izborne komisije Nenad Rikalo je u izjavi koju je dao za RTV Kiss rekao da su sva glasacka mesta otvorena na vreme, da nema nikakvih tehnickih problema po njegovim recima izlaznost je za sada mala, ali se ocekuje veca izlaznost u toku dana i do kraja glasanja. Na pitanje gde ce se prebrojavati glasacki materijal, rekao je da po clanu 101 tacka 4 zakona o opstim izborima glasacki listici ce se prebrojavati na mestima gde je glasanje i odrzano.

You may also like...