O nama

Radio televizija KISS

Radio “KISS” je prvi srpski radio, kroz koji su, od osnivanja 09.09.1999. godine, prosli mnogi mladi novinari, uspesno vodjeni od strane Miodraga Radomirovica, a koji su svojim angazovanjem i kvalitetom ucinili, da kroz savremen program, ovaj radio ucine jednim od najznacajnijih medija na prostorima Kosova i Metohije.

Zahvaljujuci internetu, Radio “KISS” je postao slusan na svim meridijanima sveta. Ovaj radio se veoma slusa i u nasoj dijaspori, gde je postao nezaobilazan u domovima nasih ljudi u Francuskoj, Svedskoj, Svajcarskoj, Kanadi, Australiji i drugim zemljama sirom sveta

Ovakvom uspehu najvise doprinosi postojeca ekipa, ali je nezaobilazan i doprinos svih ostalih koji su ucestvovali u njegovom kreiranju u proteklih 14 godina.

Danas, u ovom vrednom kolektivu, svoje veoma vazno mesto imaju:

 

Branislava Popovic – urednik programa,

Bojana Damjanovic – novinar, voditelj,

Tamara Tomanovic –urednik,

Smiljana  Despotovic Vuletic-novinar-spiker

Vladan Obradovic – kamerman i montazer,

Ivica Simic- kamerman i montazer,

Milisav Ilincic-ton- majstor, kamerman i montazer

 

Osnivač

Miodrag Radomirović

Miodrag Radomirović

Miodrag Radomirović,dipl.ing tehnologije,30 godina iskustva u novinarstvu-listovi Komuna i Trepča,Radio Kosovska Mitrovica,dopisnik Radio Slobodne Evrope,izveštavao za Radio Beograd.Već 14 godina uspešno vodi privatnu nezavisnu radio stanicu KIS,prvu srpsku radio stanicu posle rata 1999.godine na Kosovu i Metohiji i 6 godina nezavisnu Televiziju KIS.Književnik i tekstopisac/oko 1000 pesama za najpopularnije izvođače narodne muzike/,autor 12 zbirki pesama dečije poezije i ljubavne lirike. Aktivan je član Kulturno-umetničkog društva i Saveza amatera Kosovske Mitrovice punih 40 godina kao igrač folklora,književnik,organizator programa,voditelj…Miodrag Radomirović je ostvario i veoma zapažen uspeh na polju narodne muzike kao jedan od najuspešnijih tekstopisaca u zemlji, u više navrata osvajač priznanja na ovom polju i biran za tekstopisca godine u više radio i tzv. stanica u Srbiji.