Ne dozvolite da Albanac bude gradonačelnik

Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin pozvao je Srbe u Kosovskoj Mitrovici da u nedelju u što većem broju izađu na izbore i izaberu gradonačelnika. ’’Molim vas izadjite na izbore nemojte pustiti da gradonacelnik bude Albanac. To ce nama i nasoj deci doneti pakao’’ porucio je Vulin. On je podsetio da Građanska inicijativa “Srspka” ima podršku Vlade Srbije, a samim tim i njen kandidat za gradonačelnika Goran Rakić izrazivši nadu da će Rakić biti izabran već u ovom krugu izbora.
“Očekujem fer kampanju, očekujem kampanju u kojoj ćemo svi iznositi svoje stavove bez napadanja, pogotovo mi Srbi između sebe. Očekujem da će građani imati dobru ponudu i očekujem da ovaj vakuum već jednom nestane”, rekao je Vulin. Podsetio je na problem sa birackim spiskovima jer se opet pojavljuju neki novi biraci. Vulin se osvrnuo i na postojanje spiskova sa imenima Srba koji treba da budu uhapšeni, a koji su se pojavili u prištinskim medijima ističući da se oni namerno puštaju u javnost kako bi se Srbi uznemirili i uplašili.

Moramo biti oprezni i insistirati da nam se kaže puna istina, rekao je Vulin naglasivši da je to još jedan od razloga da se izabere gradonačelnik koji će možda glasnije i efikasnije moći da traži istinu o tome.pol-vulin

You may also like...