Rakić: rad i delovanje i nakon kampanje

Kandidat gradjanske inicijative “Srpska” za gradonačelnika severne Mitrovice Goran Rakić započeo je predizbornu kampanju obilaskom multietničkog sela Suvi Do kod Kosovske Mitrovice i meštanima obećao  da će i posle kampanje raditi na realizaciji obećanog tokom  kampanje. Rakić je rekao da će biti spreman da se uhvati u koštac  sa svim problemima  koji muče gradjane a pretežno meštane Suvog Dola.

On je poručio meštanima da pred sobom  po prvi put imaju kandidata za gradonačelnika koji će  voditi kampanju a tako će I sutra raditi I delovati, I da glasaju za kandidata koga podržava Vlada Republike Srbije jer  je to, kako je rekao, ključ opstanka  I ostanka na ovom prostoru. “Nećete imati čoveka koji voli da priča već ćete imati čoveka koji će biti spreman da radi” – rekao je Rakić.

Rakić je napomenuo I da je uložio prigovor na birački spisak  opštinskoj izbornoj komisiji I šefu misije OEBS na Kosovu jer je, kako je objasnio, utvrdjeno da se na njemu nalazi oko 500 novih birača pretežno  albanske nacionalnosti koji nisu bili upisani na prošlom biračkom spisku.

On je ocenio da gradjani Kosovske Mitrovice ove izbore dočekuju u atmosferi straha, neizvesnosti I zbunjenosti ,imajući u vidu hapšenja koja su se dogodila u poslednje vreme, kao I izmenjen  birački spisak na kome se nalazi 500 birača albanske nacionalnosti koji su upisani pretežno na biračkim mestima u Suvom Dolu I Bošnjačkoj mahali. Nakon posete meštanima u Suvom Dolu, Rakić je  obišao raseljene  iz Mesne zajednice Svinjare koji žive u naselju Mali  Zvečan.  . Rakic je obisao I kik boks klub u Studentskom centru, gde je istakao da su oni ponos ovog grada, kao I ostali sportski klubovi u Kosovskoj Mitrovici, I obecao brzu izgradnju sportske hale. On je istakao da ce afirmisati sve mlade sportiste, biti im podrska I pozeleo im puno uspeha u daljem radu.

Izvor Rtv Kiss

You may also like...