Ranjeni srpski policajci

Ranjeni srpski policajci

U zasedi kod sela Banje, u opštini Zubin Potok,  sinoc  oko 21.30   sata ranjenja su tri pripadnika Kosovske policijske službe. Trojica povredjenih policajaca prevezeni su u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici. Sva tri policajca su srpske nacionalnosti, od kojih je jedna žena, koja je zadobila lakše povrede. Direktor Zdravstvenog centra Milan Ivanović je potvrdio da je u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici ukazana pomoć Oliveru Kuzmanoviću koji je dovežen u Hitnu službu sa povredama u predelu grudnog koša i stomaka.
Nakon ukazane pomoći, policajci se nalaze van životne opasnosti. Ranjavanju trojice pripadnika policije potvrdio neimenovani visoki zvaničnik KPS.

Tri pripadnika Kosovske policije koja su povređena u sinoćnoj pucnjavi u opštini Zubin Potok na severu Kosova, nalaze se van životne opasnosti, potvrđeno je danas Tanjugu u Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici. Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek kaže da je najteže povređeni policajac zadobio teške telesne i prostrelne povrede.
“Radi se o prelomu dva rebra desne polovine grudnog koša. Prostrelna povreda koja je naneta vatrenim oružjem uzrokovala je povredu debelog i tankog creva. Povrede su zbrinute, pacijent je za sada van životne opasnosti, i nalazi se na intenzivnoj nezi. Nadamo se dobrom ishodu”, kaže Elek.Prema njegovim rečima, policajka iz Peći primljena je na odeljenje ortopedije sa povredama desne potkolenice, dok je treći pacijent “prošao sa lakim telesnim povredama”. On je, prema rečima Eleka upućen na kućno lečenje.
Direktor Zdravstvenog centra Milan Ivanović juče je izjavio Tanjugu da je u pucnjavi kod Zubinog Potoka povređen Oliver Kuzmanović (1974) i da je zadobio povrede u predelu grudnog koša i stomaka.
Ivanović je dodao da će povređeni policajac najverovatnije biti operisan, da je trenutno stabilan.
Kosovski mediji javili su da su u pucnjavi u Zubinom Potoku povređeni policajci srpske nacionalnosti, pripadnici pogranične policije, a da su u trenutku ranjavanja bili u vozilu

IZVOR RTV KISS

You may also like...