Vulin danas u Kosovskoj Mitrovici

VULIN DANAS U KOSOVSKOJ MITROVICI
Ministar bez portfelja Vlade Republike Srbije zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin otvoriće danas u 11 časova u Kosovskoj Mitrovici radove na rekonstrukciji i adaptaciji prostorija Bolnice Odeljenja onkologije Zdravstvenog centra Kosovska Mitrovica.

Sredstva za ovu rekonstrukciju i adaptaciju obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.Odmah nakon toga, ministar Vulin će otvoriti početak radova na rekonstrukciji i adaptaciji prostorija ZC Kosovska Mitrovica za potrebe Odeljenja radiologije i smeštaja nabavljenog skenera.

Sredstva i za ove radove je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju.U 12 časova u prostorijama Centra za baznu rehabilitaciju u Kosovskoj Mitrovici, ministar Aleksandar Vulin će prisustvovati uručivanju specijalizovanog kombi vozila za prevoz dece i mladih sa posebnim potrebama Centru za baznu rehabilitaciju.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je pokrenula akciju za nabavku ovog vozila, imajući u vidu problem prevoza dece i mladih sa invaliditetom iz sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije. Kompanija “Telekom Srbija”, poznata po tradiciji učešću u akcijama od najvećeg društvenog značaja, bez dvoumljenja se priključili ovom projektu i obezbedila novčana sredstva za kupovinu specijalizovanog kombi vozila. Vozilo će direktorki Centra za baznu rehabilitaciju Mirjani Spirić uručiti izvršni direktor za ljudske resurse kompanije “Telekom Srbija” Draško Marković.
IZVOR RTV KISS

You may also like...