Vesti 30.01.2014.

Danas u 12 h na trgu Sumadija  odrzan protest povodom hapsenja lidera GI SDP I kandidata za gradonacelnika severne Mitrovice,Olivera Ivanovica,pod sloganom”Danas Oliver,a sutra? !”

Na Filozofskom fakultetu prijava ispita je zavrsena.Januarsko-februarski ispitni rok pocinje  01.,a zavrsava se 17. februara.

Ekipe JKP “Standard”su 24 h na terenu I  imaju dovoljno sredstava  za odrzavanje puteva,tako da spremno docekuju eventualne padavine,saznajemo od direktora Gorana Rakica.

U regionu  Kosovske Mitrovice putevi su suvi I prohodni.Na deonici  Zvecan-Zubin potok zbog moguceg odrona ,savetuje se oprezna voznja.

U organizaciji NVO “ACTIVE ART CENAR” 31.01.2014 U 20 h u prostorijama bivse picerije”Sidro” bice odrzana izlozba Natase Gvozdovic,studenta cetvrte godine Fakulteta Umetnosti,pod nazivom”U svom ovom ludilu”.

U  porodilistu mitrovacke bolnice tokom noci rodjene su dve bebe.

Utakmice drugog kola kvalitetne regionalne lige u kategoriji mladjih  pionira,odigrace se  u Kraljevu,u nedelju 02.februara sa pocetkom u 12 h,a u kategoriji pioniri u 14 h protiv K.K.”Sloga” Kraljevo,saopstio je trener pionira K.K. “Trepca” Nemanja Jaksic.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *