Emisija “Stetoskop” gost dr. Zlatan Elek

BROJ OBOLELIH IZ OBLASTI HIRURGIJE POVEĆAN ZA 20 POSTO

Po preporuci načelnice Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici, Danice Radomirović, doktor medicinskih nauka iz oblasti dečje hirurgije Zlatan Elek je sa ekipom RTV KISS razgovarao o aktuelnim problemima vezanim za zdravstvo, za oblast u kojoj je specijalizirao, za uslove rada i saradnju sa ostalim zdravstvenim centrima u Srbiji. Pričao nam je o tome kako se odlučio baš za oblast decje hirurgije i istakao da je ljubav prema deci bila najvažniji motiv da specijalizira baš tu oblast. Napomenimo i to da je doktor Elek otac troje dece. Pričali smo o tome kako je broj operativnih zahvata porastao u odnosu na protekle godine, kako kod odraslih tako I kod dece, kao I da se drastično, za cak oko 20 posto povećao broj obolelih.

Zadovoljstvo je bilo razgovarati sa ovako vrsnim strucnjakom,a narocito zelim da pohvalim profesionalnost dr Eleka,jer je I nakon sest operativnih zahvata ispunio svoje obecanje I razgovarao sa nasom ekipom.

Nesto vise o nasem razgovoru sa dr Elekom mozete pogledati na RTV KISS,06.02.2014.u 18 sati u emisiji “Stetoskop” ,kao I u repriznom terminu u subotu 08.02.2014.u 18 sati

 

You may also like...