Милорад Арлов од 15. до 18. марта борави на КиМ

Председник Одбора за помоћ Косову и Метохији  из Републике Срспке, Милорад Арлов од 15. до 18. марта посетиће Косово и Метохију.

Болесној деци из Удружења родитеља“Подржи ме“ из Косовске Митровице у суботу 17.марта код Храма Св. Динитрија у Косовској Митровици у 11 часова поклониће 50 нових јакни вредности око 1  500 евра, поклон хуманог човека  Ненада Поповића из Бања Луке  који је на тај начин хтео помоћи болесној деци и њиховим породицама.

Тада ће уручити  и  нови аспиратор вредности 300 евра за вађење секрета из  грла деветогодишњој Емилији Марковић из  Звечана која болује од церебралне парализе.

Пре неколико дана овај Одбор  са 350 евра помогао је лечење Владимира Славковића из Звечана који има тешки облик болести лимфних жлезда и неопходно му је сакупити велики новац за лечење у Немачкој.

У недељу 18. марта у 11 часова Арлов ће посетити новоосновани фудбалски клуб Бабин Мост-Руни и поклонити овоме клубу један комплет дресова и 10 лопти. Значајан хумани поклон за овај новосновани  Фудбалски клуб и за његов почетак фудбалског рада  преко овог  Одбора шаље Фудбалски Савез Републике Српске на челу са председником Милом Ковачевићем.

Арлов ће у петак  16.марта у 10 часова, тачно  два месеца од убиства Оливера Ивановића положити цвеће  на спомен плочу  која је постављена на месту  овог тешког  злочина у Косовској Митровици.

извор РТВ Кис

 

You may also like...