Нови напад у Косовској Митровици, рањен мушкарац

У Косовској Митровици ноћас је тешко повређен Србин Б.К. (41) када су га напала двојица мушкараца са ножевима у објекту у којем живи са невенчаном супругом. Ово је други инцидент у последња два дана у Косовској Митровици а догодио се у Колашинској улици нешто иза поноћи, потврдио је Тањугу регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојић.

Бојић је казао да су двојица нападача ушли у објекат у којем живе невенчани супружници Б.К (41) и Б.Г. (48) и напала их ножевима и да је том приликом супруг задобио повреде у пределу леве ноге и пределу главе.

„Доласком полиције на лице места он је затечен са видним повредама и са траговима крви на телу. Указана му је помоћ у Клиничко – болничком центру у Косовској Митровици, увиђај је обављен, а форензичке јединице такође врше увиђај на лицу места“, рекао је Бојић.

Он је додао да је надлежни тужилац случај окарактерисао као кривично дело наношење тешких телесних повреда и да у вези са овим случајем полиција предузима даље законске мере у циљу проналаска нападача.

„Још увек не можемо да кажемо шта је мотив напада, јер је истрага у току али имамо одређена сазнања о којима тренутно не могу да говорим. Била су двојица нападача и обојица су била наоружана ножевима“, рекао је Бојић.

Супружници су били једно време без свести, нападачи су били маскирани односно имали су капуљаче а један од њих качкет на глави.

Претходне ноћи петорица непознатих починилаца, од којих је један идентификован као Албанац, напала су још једног Србина који је такође задобио повреде.

извор Курир

 

 

You may also like...