Српска листа: Милан Радојевић је нови градоначелник Северне Митровице

Српска листа: Милан Радојевић је нови градоначелник Северне Митровице

Према подацима Српске листе, на данашњим ванредним изборима за градоначелника Северне Митровице, победио је кандидат ове листе Милан Радојевић.

На основу 98% обрађених бирачких места, кандидат Српске листе Милан Радојевић на ванредним изборима за новог градоначелника Северне Митровице освојио је 7.884 гласова, односно 96,86% гласова.

Нови градоначелник Северне Митровице се захвалио грађанима на указаном поверењу, као и руководству Српске листе.

„Желим да се захвалим председништву и руководству Српске листе на указаном поверењу, Републици Србији и државном врху на огромној подршци коју смо добијали у овом изборном процесу. Наравно, највећа захвалност грађанима Северне Митровице. Трудићу се да оправдам њихово поверење најбоље што будем могао“, рекао је Радојевић.

Председник Српске листе Горан Ракић је честитао новом градоначелнику и казао да је српски народ још једном показао јединство, као и жељу и снагу да се опстане на КиМ.

„Поштовани грађани, још једном смо показали јединство, одлучност, жељу и снагу да останемо и опстанемо на овим просторима. У своје лично име и у име Српске листе и грађана општине Северна Митровица желим да честитам новом градоначелнику.“ навео је Ракић.

На изборима за градоначелника општине Северна Митровица право гласа имало је 23.313 бирача, који су бирачко право могли да остваре на 27 бирачких места.

Извор: ТВ Мост

You may also like...