Српска листа захвална на подршци јединствене Русије

Председник Српске листе Горан Ракић и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић састаће се сутра, 14. септембра, у Москви са високом делегацијом владајуће руске партије Јединствене Русије, и том приликом, између осталог, разговарати о предстојећим локаним изборима на Косову и Метохији. – Српска листа је захвална на подршци коју добија од Путинове Јединствене Русије – изјавио је Ракић уочи сутрашњег састанка.

Додао је да ће руским колегама пренети захвалност Срба на КиМ због свега што су Руска Федерација и партија председника Путина до сада учиниле у међународној арени по питању Косова и Метохије.

Он је истакао да Српска листа очекује да ће током предстојећих контаката у Москви добити недвосмислену подршку Јединствене Русије за наставак борбе за интересе српског народа и државе на КиМ, коју је добила и уочи прошлих парламентарних избора у покрајини.

– Предстојећим састанком биће још једном потврђено нераскидиво пријатељство које повезује српски и руски народ и непоколебљива заинтересованост Руске Федерације за положај Срба на Косову и Метохији – закључио је Ракић.

извор Блиц

You may also like...