Droga je zaplenjena tokom policijske akcije u Suvoj Reci

Droga je zaplenjena tokom policijske akcije u Suvoj Reci

Kosovska Policija u Prizrenu i Uroševcu, tokom operativnih radova i pribavljanja informacija iz relevantnih izvora, juče je izvršila pretres kuće i pratećih objekata osumnjičenog sa inicijalima (K.B) u selu Salagražd, opština Suva Reka, zbog sumnje da se u kući od pronađene količine opojnih supstanci tipa marihuana.

Kako je saopštila policija, pomoć u ovoj operaciji pružile su i Jedinice za brzo reagovanje (JBR) policijskih patrola Policijske stanice u Suvoj Reci, kao i regionalni forenzičari.

Pozvana su i dva branioca po službenoj dužnosti.

„Pretresom je pronađena i oduzeta crna najlonska kesa sa sumnjivom opojnom materijom tipa marihuana, nakon merenja je bila teška pet kg, crna najlonska kesa sa sumnjivom opojnom materijom tipa marihuana, nakon merenja je bila teška pet kg, a. crna najlonska kesa sa sumnjivom opojnom materijom tipa marihuane, nakon merenja teška četiri stotine grama, bela električna vaga, tri plastične rolne koje služe za pakovanje opojne supstance, elektronski uređaj za vakuumsko servisiranje kese „plastika – pakovanje marihuane“, kaže se u saopštenju.

Nadležne policijske jedinice sprovode istragu o ovom slučaju i sa velikim intenzitetom rade na hapšenju osumnjičenog koji je trenutno u bekstvu.

KosovaPress

You may also like...