Помоћик директора Канцеларије за КиМ Дејан Павићевић данас обилази општину Клина, ОШ у Осојану, амбуланту у Осојану, посетиће социјално угрожене породине као и пољопривредне произвођаче који су добили помоћ

Помоћик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дејан Павићевић данас, 24. јануара обићи ће општину Клина. Том приликом, у 10 сати посетиће у Видању истурено одељење Основне школе „Радош Тошић“ из Осојана и амбуланту, која ради у оквиру Дома здравља „Исток“ из Осојана.

У 11 сати, Павићевић ће се у школи састати са директором Основне школе „Радош Тошић“ Зораном Грковићем и директорком Дома здравља „Исток“ Драганом Пантић.

У 13 сати Павићевић ће обићи социјално угрожене породице Ивице и Дејана Дашића у селу Рудице. Такође, предвиђено је да Павићевић посети породице које су кроз програм Канцеларије за Косово и Метохију за помоћ пољопривредним произвођачима на Косову и Метохији, добиле помоћ у механизацији: породице Голуба Микића, Невенке Шарковић и Милије Вуличевића у Видању и породицу Добривоја Пешића у Клини.

извор РТВ Кис

 

 

You may also like...