Вучић: Интереси Србије и српског народа црвене линије око којих никада неће бити компромиса 

Вучић: Интереси Србије и српског народа црвене линије око којих никада неће бити компромиса

Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм налогу “будуцностсрбијеав” видео снимак најважнијих догађаја протекле недеље и поручио да су интереси Србије и српског народа, у временима свеопштих подела и претњи, основне и једине црвене линије око којих никада неће бити компромиса. 

Вучић је навео дас Србија гради добре односе и са Истоком и са Западом, са свима у свету са којима дели заједничку жељу за миром, стабилношћу и напретком.

“И ове недеље наставили смо да градимо и чувамо нашу Србију, једину домовину коју имамо. Радимо на путевима јер они значе напредак, а становницима Рашког и Моравичког округа новим путевима стићи ће и нове инвестиције и бољи живот. Градимо добре односе и са Истоком и са Западом, са свима у свету са којима делимо заједничку жељу за миром, стабилношћу и напретком. О Србији и за Србију разговарао сам са амбасадорима 27 земаља чланица ЕУ, амбасадором Руске Федерације и државним секретаром САД”, каже Вучић.

Посебно важна била је, како наводи, посета једног од најмоћнијих лидера света и драгог пријатеља председника Уједињених Аарапских Емирата Мохамед бин Заједа од кога Србија увек може да рачуна на помоћ, а он на мудар савет.

“Ово је била и недеља у којој смо још једном потврдили да је чланство Србије у ЕУ наше стратешко опредељење и да радимо на том путу у циљу бољег живота грађана Србије. У временима свеопштих подела и претњи, интереси Србије и нашег народа су основне и једине црвене линије око којих никада неће бити компромиса”, нагласио је Вучић.

Извор: Косово онлине; Фото: Т а н ј у г

You may also like...