Филм „ТАКСИ БЛУЗ“ сутра у Косовској Митровици

У окрвиру свог  годишњег програма рада за  2019. годину  Културни центар „Драгица Жарковић“  ће 19. 02.2019. године  у Митровачком двору у два  термина, од  17,30  и  19,30,  приказати  филм „ТАКСИ   БЛУЗ“ у режији Мирослава  Стаматова. Главне улоге тумаче:  Андрија Милошевић, Никола Ђуричко, Милена Предић, Борис Миловојевић и други. Продаја  улазница  по цени  250 динара  у  Митровачком  двору 18. и 19. од  10  до 15 часова.

У питању је романтична комедија,  за који режију потписује Мирослав Стаматов.

Улоге су поверене Сергеју Трифуновићу, Андрији Милошевићу, Милени Предић, Тодору Јовановићу, Александри Томић, Николи Ђуричко, Бојану Димитријевићу и Борису Миливојевићу.

Главни јунак ове приче је Марко (42), симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста и чије ћемо авантуре пратити током једне урнебесне ноћи.

Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дечак Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за својим оцем. Вожња њих двојице у таксију током једне ноћи ће изнедрити гомилу сулудих ситуација које ће се смењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије.

извор РТВ Кис

You may also like...