Синоћ премијера филма „Екипа“

Синоћ је у Митровачком двору одржана пројекција филма “Екипа” у организацији Културног центра “Драгица Жарковић”. Друга пројекција биће одржана вечерас од 19:30.

Филм је окупио истакнуту домаћу глумачку екипу: Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Драган Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Сергеј Трифуновић, Љубомир Бандовић, Љиљана Стјепановић, Ивана Дудић, Анђела Јовановић и други. Специјални гости филма су Саша Илић, Ђорђе Пантић, Драган Ћирић и Иван Томић.

Након дербија, Здравко – звезда Партизана (Раде Ћосић), Клупа који је његов брат од тетке, а уједно и навијач Звезде (Андрија Милошевић) и Стефке добар друг из детињства (Лазар Ђукић) наилазе на Италијанку, жену свачијег живота (Ивана Дудић).

Публика је била одушевљена филмом,  целом салом је одјекивао смех и одушевљење филмом.

Након пројекције филма обратио нам се директор Културног центра “Драгица Жарковић” Миодраг Радомировић који је истакао да му је драго што су публици вечерас омогућили квалитетан програм  и да овим филмом отварају филмску сезону.

“Већ смо у преговорима за филм “Реална прича” Гордана Кичића, у четвртак ћемо имати отварање изложбе слика сталне поставке  у ОШ “Свети Сава” посвећене Митровдану, након тога следе програми поводом обележавања 800 година аутокефалности СПЦ”, истакао је Радомировић.

извор РТВ Кис

You may also like...