Moj grad: 12.06.2016

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Kosova i Metohije Bojan Jakšić najavio je da će narednih dana Kosovsku Mitrovicu posetiti Nikola Peković i da će biti potpisana povelja o bratimljenju KK Trepča iz Kosovske Mitrovice i Partizana. Jakšić je u izjavi za Tanjug rekao da će NBA igrač Minesote Nikola Peković koji je i predsednik KK Partizan 13. i 14. maja posetiti Kosovsku Mitrovicu i KK Trepča.

On je najavio bratimljenje ova dva kluba, a povelju o bratimljenju trebalo bi da potpiše Peković.

Povodom dolaska u Kosovsku Mitrovicu ovog vrhunskog košarkaša u centru grada tog dana biće održan ulični basket za najmlađe košarkaše sa severa Kosova.

„S pravom se nadamo da će se uz podršku Partizana i izgradnju sportske hale koja se najavljuje, košarkaši Trepče naći opet na starim stazama slave“, rekao je Jakšić.

Košarkaši Trepče nastupaju u okviru Druge srpske lige Grupa zapad, pod okriljem Košarkaškog saveza Srbije.

Trepča je nekada nastupala u jugoslovenskoj Prvoj B ligi.

Izvor Tanjug

Културни центар  *Драгица Жарковић* организује  позоришну представу /комедију/ *Браколомије *у четвртак 12.маја од  20,00 сати у  Митровачком двору.Глуме:Калина Ковачевић, Александар Срећковић Кубура, Ненад Стојменовић и Бојана Стефановић. Покровитељ  је Привремени орган општине Косовска Митровица.

 

 

Цена улазнице  300,00 динара

Продаја у Градској библиотеци *Вук Караџић*

понедељак, уторак, среда и четвртак од  10,00 до 15,00

четвртак Митровачки двор од  15,00 до  20,00

 

izvor RTV Kiss

 

You may also like...