Servisne 01.06.2016

Iz hitne sluzbe mitrovackog doma zdravlja, saznajemo da se u toku protekle noci za pomoc obratilo 13  pacijenta, od kojih je bilo cetiri intervencije na terenu zbog hronicnih kardiovaskularnih smetnji. Pacijenti su se zalili na povisen krvni pritisak, stezanje u grudima, glavobolju, ali nisu nizostali ni pacijenti sa problemima probavnog trakta.Dezurn lekar  bio je dr  Miljan Miljkovic.

Izvor RTV Kiss

 

Prema recima nadleznih iz Higijenskog zavoda za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici prema poslednjim rezultatima  voda za pice je hemijski I bakterioloski ispravna.

Izvor RTV Kiss

Prema informacijama  koje smo dobili iz gradske apoteke u Kosovskoj Mitrovici, od direktora Dragana Rakica,  saznajemo da se trose stare zalihe I da je snabdevnost lekovima na nezavidnom nivou.Sto se tice nove isporuke lekova, ocekuje se pocetkom naredne nedelje, ali prema recima gospodina Rakica bice to manja isporuka lekova predvidjena  dijabeticarima.

Izvor RTV Kiss

Prema recima dezurnog dispicera Zorana Obradovica iz Elektrokosmeta, saznajemo da je ceo sever pod naponom elektricne energije, u toku protekle noci nije bilo kvarova na visim napomskim nivoima, jedino se u periodu od 10-11 sati ocekuju kratkotrajna iskljucenja zbog zamena brojila u ul. Oslobodjenja, Kozarackoj I Sumadijskoj ulici.Sto se tice preostalog dela dana, nema predvidjenih iskljucenja.

Izvor RTV Kiss

 

 

 

 

You may also like...