Servisne 03.03.3016

Usled očekivane biometeorološke situacije kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim obolјenjima se savetuje izvesna opreznost. Nervoza, problemi sa snom i glavobolјa su mogući kod meteoropata. Neophodna je dodatna pažnja svim učesnicima u saobraćaju.
Izvor RHMZ
Iz mitrovackog doma zdravlja od dezurnih u ovoj ustanovi, saznajemo da se u toku protekle noci za pomoc obratilo 10 pacijenta, od kojih je samo jedan pacijent poslat na dalje bolnicko lecenje I to na odeljenje hirurgije zbog bolova u celom abdomenu, ostali pacijenti su ambulantno zbrinuti. Pacijenti su se, uglavnom, zalili na bol u stomaku, vrtoglavicu I na glavobolju, ali su se javljali I hronicni pacijenti. Dezurni lekari su bili dr. Djordje Kadic I dr. Ivana Janicijevic.
Izvor RTV Kiss

Kako nase ekipe saznaju, od dezurnih babica iz mitrovackog porodilista, u toku protekle noci rodjena je jedna beba I to devojcica. U ime RTV Kiss cestitamo srecnoj mami , a bebi zelimo dug I zdrav zivot.
Izvor RTV Kiss
Iz Higijenskog zavoda za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici, od dr. Ljiljane Andjelkovic saznajemo da je voda za pice hemijski I bakterioloski ispravna.
Izvor RTV Kiss
Kako saznajemo iz gradske apoteke Ibar,situacija sa lekovima je dosta losa.Trose se stare zalihe ,a ocekuje se isporuka u toku meseca marta.

Izvor RTV Kiss
Dezurni dispicer iz Elektrokosmeta, Zoran Obradovic dao nam informaciju da je sada kompletan sever snabdeven elektricnom energijom. Rano jutros u 04 I 30 izbio je pozar u delu ul. Anke Spajic, Suvog dola I delu ul. Vojvode Putnika. Tada je ovaj deo bio bez elektricne energije, pozar je otklonjen kao I kvar na visem naponskom nivou u 05 I 15 I protok elektricne energije je uredan po recima gospodina Obradovica. Nema planiranih restrikcija danas.

Izvor RTV Kiss

You may also like...