Servisne informacije 15.01.2015

OD DEZURNOG DISPECERA U ELEKTRODISTRIBUCIJI U KOSOVSKOJ MITROVICI SAZNAJEMO DA JE KOMPLETAN SEVER POD NAPONOM I DA U TOKU NOCI NIJE BILO KVAROVA.ZA DANAS NEMA PLANIRANIH ISKLJUCENJA NA VISIM NAPONSKIM NIVOIMA.

 

IZVOR-RTV KISS

 

PREMA POSLEDNJIM REZULTATIMA VODA ZA PICE JE HEMIJSKI I BAKTERIOLOSKI ISPRAVNA REKLI SU NAM U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE  U KOSOVSKOJ MITROVICI.

 

IZVOR-RTV KISS

 

U MITROVACKOM DOMU ZDRAVLJA SE U TOKU NOCI ZA POMOC OBRATILO 10. PACIJENATA KOJI SU SE NAJCESCE JAVLJALI ZBOG POVISENOG KRVNOG PRITISKA,BOLOVA U STOMAKU,MUCNINE I POVRACANJA.DVA PACIJENTA SU UPUCENA NA DALJE BOLNICKO LECENJE,DOK SU OSTALI ZBRINUTI AMBULANTNO.DEZURNI LEKARI BILI SU IVANA JANICIJEVIC I SINISA MILIC.

 

IZVOR-RTV KISS

 

U GRADSKOJ APOTECI –IBAR-U KOSOVSKOJ MITROVICI KAZU DA JE STANJE SA SNABDEVANJEM  LEKOVA LOSE.TROSE SE STARE ZALIHE KOJIH JE SVE MANJE,A PREMA NEZVANICNIM INFORMACIJAMA ,NOVA ISPORUKA SE OCEKUJE U FEBRUARU.

 

IZVOR-RTV KISS

 

IZ MITROVACKOG PORODILISTA NAM STIZU LEPE VESTI.U TOKU PRETHODNE NOCI U OVOJ USTANOVI OBAVLJENA SU CETIRI PORODJAJA.RODJENA SU CETIRI DECAKA. PORODILJE SU IZ KOSOVSKE MITROVICE, ZVECANA I STRPCA.

 

IZVOR-RTV KISS

 

You may also like...