Грачаница: Председник Српске листе Горан Ракић донео помоћ у поплављене српске средине

Грачаница: Председник Српске листе Горан Ракић донео помоћ у поплављене српске средине

Председник Српске листе Горан Ракић и градоначелник општине Грачаница Срђан Поповић обишли су данас поплављене српске средине у Грачаници.

Председник Ракић је том приликом донирао воду за пиће и прехрамбене пакете грађанима којима су набујале реке услед обилних падавина нанеле. Приликом посете председник Ракић је нагласио да ће уз снажну подршку директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића свима који су претрпели штету држава Србија помоћи.

„На захтев директора Петковића тим за хитно санирање последица поплава је формиран и вредно ради како би се помогло нашем народу. На томе сам у име свих ових људи захвалан и директору Петковићу али и Влади Србије и председнику Александру Вучићу.Оно што је најважније је да смо, Богу хвала, у овим поплавама били без људских жртава, а све остало ћемо уз помоћ наше државе, али и ових вредних домаћина успети да санирамо у периоду који је пред нама. Овде сам да пружим подршку нашем народу и да пренесем јасну поруку да нису сами, и да ћемо се свим снагама трудити да што пре поправимо штету која је настала“, казао је председник Српске листе Горан Ракић током посете општини Грачаница.

ТВ МОСТ, Извор: Општина Грачаница

You may also like...