Otvoreno pismo Oliver Ivanović građanima Kosovske Mitrovice

Kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Oliver Ivanović u otvorenom pismu građanima poručio “da su mu neprijatelji tajni i moćni, ali da ga neće slomiti”.U otvorenom pismu upućenom građanima Mitrovice, koje je prosleđeno iz njegove Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, kandidat za gradonačelnika je naveo “da još jednom potvrđuje da će učiniti sve da grad koji toliko volimo opet bude lep, čist, sređen, da ima vodu, deponiju smeća, parkirališta, prakove, toplanu itd.”.

On je u pismu istakao da je neophodno započeti dugoročnu kampanju za poboljšanje bezbednosti, uz uključivanje prosvetnih radnika, roditelja, pedagoga, sportskih klubova, nevladinih organizacija, policije i drugih kako bi se smanjilo nasilje na ulicama.
Ivanović u pismu navodi da je bilo dosta žrtava i da veruje da će garađani u njemu Građanskoj inicijativi SDP prepoznati tim koji ne obećava nerealno, a da ono što obeća to i ispuni.
“Neprijatelji su mi tajni i moćni, ali me neće slomiti. Bilo je i ranije montiranih optužbii lažnih svedoka, ali smo mislili da je tome prošlo vreme i prevarili smo se”, napisao je Ivanović.
On u pismu navodi da je moguće da će toga biti i u budućnosti ali da će svi mitrovčani i drugi koji eventualno budu u situaciji sličnoj njegovoj moći makar da računaju na pomoć svog gradonačelnika, legalno i legitimno izabranog.
Lider SDP se na kraju pisma zahvalio građanima Kosovske Mitrovice uz konstataciju da ako je činjenica što je on u pritvoru pomogla da građani opet budu jedinstveni kao nekada kada su branili domove, onda su, kako je kazao, tajni i moćni neprijatelji grdno pogrešili.

Izvor B 92

You may also like...