Приказан филм „4 руже“ у Косовској Митровици

У четвртак 12. децембра у два термина од 17:30 и 19:30 приказан је филм „4 руже“ у Митровачком двору у организацији Културног центра „Драгица Жарковић“ а под покровитељством Привременог органа општине Косовска Митровица.

Филм “Четири руже” је крими-драма са елементима комедије. Приказује урбани мозаик градских ликова, које у исповести једне београдске ноћи, повезује неутољива жеља за лаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром. Иза кулиса царства порока у ноћном клубу Четири руже, у центру мозаика, где се води беспоштедна борба, често и са оне стране закона, наћи ће се један обичан човек. У безуспешном покушају да од свега побегне, схвата да ће успети само ако у помоћ позове све оно што је у међувремену изгубио: љубав, искреност и веру.

Публика је била одушевљена домаћим филмским остварењем и сви су уживали у пројекцији у оба термина.

Директор Културног центра „Драгица Жарковић“ Миодраг Радомировић истакао је велико задовољство што је премијера филма јако брзо стигла у Косовску Митровицу и што је митровачка публика могла да види оно што је актуелно у овом тренутку када је филмска уметност у питању.

„Драго ми је што ову годину завршавамо премијером а право финале ће бити у уторак када ће бити одржана традиционална новогодишња дечија представа која представља наш поклон деци Косовске Митровице односно ученицима основних школа“, истакао је Радомировић.

извор РТВ Кис

You may also like...