Синоћ одржана пројекција филма „Такси Блуз“ у Косовској Митровици

Синоћ у два термина одржана је пројекција филма ”Такси Блуз” у сали Митровачког двора. У оба термина сала је била пуна, публика је уживала у сјајном хумору великих српских глумаца,  осим тога било је озбиљних тренутака  који описују праву животну причу. Организатор филма је Културни центар ”Драгица Жарковић”.

ТАКСИ БЛУЗ је романтична комедија. Истовремено то је шармантни и узбудљиви „road movie“. Филм је на редовном репертоару од 17. јануара.

Режисер филма је Мирослав Стаматов а играју: Андрија Милошевић, Милена Предић, Тодор Јовановић, Александра Томић, Никола Ђуричко, Сергеј Трифуновић, Борис Миливојевић, Борис Комненић, Никола Пејаковић и други.

Главни јунак ове приче је Марко, симпатични пропали драматург који годинама ради као таксиста и чије ћемо авантуре пратити током једне урнебесне ноћи. Наизглед један нормалан дан на послу ће се претворити у хаос када се у његова кола ушуња дечак Дамир који је побегао из дома за незбринуту децу и који је у потрази за својим оцем. Вожња њих двојице у таксију током једне ноћи ће изнедрити гомилу сулудих ситуација које ће се смењивати заједно са мноштвом ликова који ће продефиловати кроз такси као муштерије.

Директор Културног центра ‘’Драгица Жарковић” Миодраг Радомировић је рекао да они овим изванредним филмом започињу овогодишњу сезону рада када су у питању филмови, позоришне представе, књижевне вечери, музички програми и још много тога.

“Изванредан филм, публика је била презадовољна и обе пројекције су биле  добро посећене што показује пуна сала у оба термина”, рекао је Радомировић који је најавио да ће у марту бити одржана позоришна представа,  у априлу хит представа “Ноћ Богова” са Војином Ћетковићем , Дејаном Луткићем и многим другима.

извор РТВ Кис

 

You may also like...